RTK

RTK RTK

 • 30
 • 799 mio.
Kanali zyrtar i Radio Televizionit të Kosovës
Adresa: Rr. "Xhemail Prishtina" nr. 12
Prishtinë, 10000 Republika e Kosovës


Powered by OnAir.FM

Video

4:48RTK3 LAJME 09:00 14.05.2021
RTK3 LAJME 09:00 14.05.2021Ogledi 451Pred 16 urami
5:24RTK3 LAJME 08:00 14.05.2021
RTK3 LAJME 08:00 14.05.2021Ogledi 1,6 tis.Pred 16 urami
43:45LAJMET E FUNDIT 13.05.2021
LAJMET E FUNDIT 13.05.2021Ogledi 2,5 tis.Pred dnevom
21:19RTK3 LAJME 22:00 13.05.2021
RTK3 LAJME 22:00 13.05.2021Ogledi 1,5 tis.Pred dnevom
18:16DOKUMENTAR - BETIMI 13.05.2021
DOKUMENTAR - BETIMI 13.05.2021Ogledi 1,4 tis.Pred dnevom
30:12DOKUMENTAR - ISMET BOGUJEVCI 13.05.2021
55:56DY DITË - AFRIM MUÇIQI 13.05.2021
DY DITË - AFRIM MUÇIQI 13.05.2021Ogledi 1,8 tis.Pred dnevom
5:35ART TEMA 13.05.2021
ART TEMA 13.05.2021Ogledi 251Pred dnevom
34:14LAJMET QENDRORE 13.05.2021
LAJMET QENDRORE 13.05.2021Ogledi 8 tis.Pred dnevom

Komentarjev

 • andri ❤❤💙💙👪👫

 • Hahhahahahaahahah😅😅😅

 • 🔥🔥🔥🔥

 • 🔥🔥🔥🔥🔥

 • Shum Mir

 • 🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰🇽🇰 🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱🇦🇱 🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭

 • Ju duaaa shum

 • A dish if f Ohio show go if a hi oj hill r go r on c hi c NJ lb c hi c hi c lb c Bob c b s MN 💯💯💯💯💯👑

 • Shishi a oj c jo x no a s dkx, nnxmzmmxkxnxdxmxxxnxdxnmxxxdxmdxnxkdcjd90p0000000000000z0000zxpwowo💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💖💯💯💯💯💯💯💯💖💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯💯

 • 😂😂😂😂😂😂😃😃

 • Jeni mat mirt

 • Nuk thuhet kosovaret por shqiptaret e Dardanise ose shqiptaret e Kosoves, o analfabet budalle!!!

 • RTK

 • Shum. Aktor. Te mir jeni

 • Edina.lajqi says she is doing 7 29inches

 • 48:49 xheku😬🤣

 • Deka tu keshh lumt rabia pajtesh lumt 😍😍😍😍😍😂😂😂

 • Lumt goja cka ka shpija ❤️❤️❤️😩💕💕😘😘

 • ❤🧡💛💚💙💜

 • ❤❤

 • Gjdo dite transmettoni kete material ne shkolla dhe universitete lexoni keto libra the sa ma Shume ruani faktet se gjenerata qe vijne Ta dijne se qka ka ndodhe ne Kosove

 • 30-80 haha

 • AZXVC BRUGBJGBDIF JFKKLPPDBG NF FJRBFNDPWPDKMGNGNF CJ GKF GKDNFKNFKGNKFKSODKN NMRKKDNFNF CJFNKE N NMKEM..NFFNR..JF FNR...JRNJRKRKRNR

 • Jeni ma te mirt ju dua shummm

 • Lavdi

 • Seq

 • R.I.P Aktorit me te madh Adem Mikullofci

 • J,jzshsuhe❣❣👡👡💜💜💜🧡🧡🧡💛💛💚💚👑👑1000

 • nrvoz

 • tdusht💚💚💚💛💛💛💚💛💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💗💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💟💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰🎩💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💲💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💱💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸💸

 • Comment 354

 • QNFBFBDI J

 • HBJIHBHOPQPDKFNF JFBUTBITBROTBWPTBTIT JR IE JYBGJBTJ FJ5 TJT I

 • JFBTHRBITBTIRNTITBU

 • FIE7

 • VHGGSHTBRVWV😥☹

 • BTBEITBRIRB

 • ❤🧡💛💚💙💜💗💓💞💕💟❣💔

 • 2021

 • jara juprshnDes

 • Shiptart n kosov me shiptart n shipni s mirren vesh 😂😂😂😂

 • Comme the

 • 15:00 hahahaha

 • Me të miret

 • 😅😅😅😅😅😅❤❤❤

 • Sa mir këtë shumë

 • haha

 • hahahq

 • Mut 💩💩💔

 • Qka ka shpija ka con femija😀

 • sa e mire pajtesa raba hajrushi e ka rreh rebeeken ani blika i thojke argjendes a jam lop hahahahaha

 • Ju lumtë shumë

 • Sa tmir jeni 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 filmi juaj eshte fantastik🥰🥰🥰jeni aktoret me tmire ne serialet qesharake shqip🥰🥰🥰ju dua

 • Ggggggggg

 • Tyuhikplbbhghbvghihgchjgjhkbnbhjbljjhjjhdbdfjfgfhjfjh💘💘💘💘

 • o sa mir argjend

 • Me kan me luftu kejt 2 million shqiptar ne kosov si Tahir Meha nuk kish pas shkij n'kosov.

 • rebublika shum e mir

 • jeni te mir❤❤❤❤❤

 • Ý46

 • Perhajr bajrami

 • BUNA

 • 🎉🎊🎂🍰

 • Urime fiter bajrami

 • Seriali ma i miri qe kam par ndonjeher ne bot

 • ü

 • Fjvufuhfuh0huhfyfgx. Cufufb bxuc7zv y😈😈😈😈😈😈😈😄😴😢😨😧

 • R.I.P Adem Mikullofci dhe Leze Qena

 • Raba xheku pajtesa hamdia blika hajrushi 😍

 • Ky eshte may favorite 😄 ky me maic te bardh lopa jem

 • Bravo Prefekt Respekt Respekt nga Dardania ✌️

 • MAT MIRT

 • 😂😂😂😂😂😂

 • 2.6 Milion viuws

 • Kush e kqyr ne 2021 >3❤

 • Qekjo blika po ma trollav kryt ket epizodi e ri Babi um ka qikirrush e Mami om gjelezon ajo gjelozja e epizodin tjeter edhe Mami e paska rre Babin bravo mam

 • Muti niher

 • O te djal fare emri e ki surbeshta Frangjisht a shqip

 • te dua shumeeeee Fiona dhe Gresa Naser Teuta dhe Hamdi